Brovo Scheepsbouw

Met meer dan 15 jaar een Volvo Penta dealerschap heeft Brovo Scheepsbouw het langstlopende Volvo dealerschap. Doordat wij jaarlijks onze certificeringen bij Volvo halen, mogen wij deze naam blijven dragen. Dit betekent voor jou gegarandeerde kwaliteit en altijd de meest vooruitstrevende oplossingen. Daarnaast mogen wij dankzij deze naam garantie bieden op onze onderdelen en arbeid. Voor alle originele Volvo Penta onderdelen en accessoires (met uitzondering van onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn) die bij de geautoriseerde Volvo Penta dealer worden geleverd, geldt standaard een garantie van 12 maanden. Als deze onderdelen tevens worden gemonteerd door Brovo Scheepsbouw, wordt de garantieperiode verdubbeld tot 24 maanden en worden tevens de arbeidsuren gedekt.

Erkend leerbedrijf

Je leert het beste en het meeste in de praktijk. Daar staan wij 100% achter. Daarom is Brovo Scheepsbouw een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we altijd ruimte hebben voor een stagiair(e). Daarnaast krijgt ons personeel een persoonlijk opleidingsplan en kan certificaten behalen. Zo krijgen steeds meer specialisten binnen ons bedrijf.

Specialist in bedrijfsvaart

Onze specialisatie ligt in de bedrijfsvaart. Zowel storingen en onderhoud als de echt grote projecten. Van casco tot volledig functionerend schip. Met alles er op en eraan. Ons doel is om zowel bedrijven als particulieren zo snel en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Brovo Scheepsbouw staat voor kwaliteit!

 

© 2015 - 2024 Brovo Marine Parts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel