Disclaimer

Voor alle duidelijkheid wijst Brovo Marine Parts op het volgende:

De website/nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper-) links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Brovo Scheepsbouw.  Het is niet toegestaan om de website/nieuwsbrief of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Brovo Scheepsbouw

Ondanks de constante zorg en aandacht die Brovo Scheepsbouw aan de samenstelling van de website/nieuwsbrief besteedt, is het mogelijk dat informatie (waaronder mede begrepen prijs en eigenschappen van aangeboden artikelen) die op de website/in de nieuwsbrief wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Brovo Scheepsbouw behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, heeft Brovo Scheepsbouw echter geen invloed op informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links op de website/in de nieuwsbrief leiden naar websites buiten het domein van Brovo Marine Parts, welke geen eigendom zijn van Brovo Scheepsbouw, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website. Hoewel Brovo Scheepsbouw uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, heeft zij geen invloed op de inhoud en het functioneren daarvan, noch op de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

© 2015 - 2024 Brovo Marine Parts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel